De kunstuitleen omvat een grote collectie kunstwerken met onder meer:

  • Acryl op doek / achter glas
  • Olieverf op doek / achter glas
  • Bronsplastieken
  • Grafiek
  • Objecten

Via deze pagina kunt u de kunstuitleencollectie op uw gemak bekijken en uw keuze eventueel vrijblijvend reserveren. U ontvangt een e-mail als wij het kunstwerk voor u hebben klaarstaan. In de galerie beoordeelt u of u het kunstwerk wilt lenen of niet.

De Pook stelt u in de gelegenheid maximaal vier keer per jaar te wisselen. Als u aan een kunstwerk gehecht bent geraakt, mag u het ook langer dan een jaar lenen. Of eventueel aankopen, als u er niet meer zonder kunt.

Vanaf slechts 49 euro per jaar heeft u al een kunstwerk aan de muur hangen.

Vindt u het moeilijk om iets uit te zoeken? Wies en Godfried helpen u graag. Al jaren adviseren zij bedrijven en particulieren bij hun keuze van de kunstwerken, afgestemd op het interieur.

FAQ

Het merendeel van de kunstwerken in de uitleen zijn te koop, klik op het kunstwerknummer voor meer info over het kunstwerk, daar staat ook vermeld of deze wel of niet te koop is.

U dient zelf voor de verzekering van de gehuurde kunstwerk(en) zorg te dragen, wij adviseren u om de waarde van de kunstwerk(en), vermeld op het huurcontract, door te geven aan uw (inboedel)verzekering met de opmerking dat de kunstwerken tijdelijk deel gaan uitmaken van uw inboedel. Schade aan de kunstwerk(en) op welke wijze dan ook veroorzaakt is voor rekening van de klant.

Particulieren mogen 4x per jaar van kunstwerk wisselen, uiteraard is dit geen verplichting.
Huren kan al vanaf €49,- per kunstwerk per jaar, prijs is afhankelijk van de grootte en waarde van het kunstwerk, de actuele huurprijs per jaar vind u op de infopagina van het kunstwerk. Er zijn geen inschrijfkosten.
Nee, wel geven we de klant de huurprijs van maximaal één jaar huur van het betreffende kunstwerk korting op de aankoopprijs, de hoogte van deze korting is afhankelijk van de huurprijs van het kunstwerk.