De Kunstuitleen

KIES KLEUR, KIES VOOR KUNST!
Kijk maar om u heen, steeds meer bedrijven hebben ontdekt dat kunst een belangrijk onderdeel kan vormen van hun bedrijfsvoering. Kunst op de werkplek zorgt niet alleen voor een aangename sfeer, efficiëntere en productievere medewerkers maar het geeft uw bedrijf ook net dat beetje meer uitstraling.

40 JAAR ERVARING
Galerie & Kunstuitleen de Pook, gevestigd in Hengelo en Delden, is sinds 1970 gespecialiseerd in het verhuren van professionele kunst aan particulieren, bedrijven en instellingen. Onze artotheek bestaat uit aangekochte werken van professionele beeldend kunstenaars, hierdoor zijn wij in staat om zeer scherpe tarieven te hanteren.

VRIJBLIJVEND VOORSTEL
Het traject begint met een kennismakingsgesprek op lokatie waarna de inventarisatie plaats vindt van de ruimtes, vervolgens wordt door ons aan de hand van onze jarenlange ervaring een selectie gemaakt en op basis hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel. Het transport, de inrichting en verzekering van de kunstwerken wordt door ons verzorgd en is bij de prijs inbegrepen. Een ophangsysteem(en) dienen wel aanwezig te zijn, hierin kunnen wij u indien nodig adviseren. Jaarlijks nemen wij contact met u op met de vraag of u wilt wisselen uit de collectie, al onze kunstwerken kunt u online bekijken en eventueel reserveren in onze kunstuitleen-collectie.

REGISTREREN
Geregistreerde bezoekers hebben voorrang bij het reserveren, een goede reden om uzelf alvast te registeren!
Registreren heeft meer voordelen, behalve voorrang op het reserveren van kunstwerken in de uitleen, kunt u dan ook van deze werken de verkoopprijzen bekijken.

 

WIJ LEVEREN OOK

  • Ophangsystemen om uw gehuurde kunstwerken eenvoudig op te hangen of te wisselen!
  • Kadobonnen, te besteden voor de kunstuitleen of te gebruiken bij aankoop van kunst, leuk om een vriend of kennis mee te verrassen!

 

Heeft u meer vragen? Kijk op de FAQ of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.